2019-11-25 13:19:00

Rezultati međunarodnog natjecanja Dabar

Veselimo se lijepim i pozitivnim vijestima, čestitke najboljima i mentorici Jakici Stanišić.

Ove godine brzo su stigli rezultati međunarodnog natjecanja iz informatike  Dabar. Veseli nas da se među 10% najboljih učenika u Republici Hrvatskoj našlo šest učenika naše škole.  

Natjecali smo se u dvije kategorije, Kilo i MegaDabar.

Ana Filipović Grčić  u kategoriji KiloDabar (učenici 5. i 6. razreda) s osvojenih 7 bodova ušla je u 10 % najboljih. Učenicima 5. razreda Anti Jurjeviću i Mariji Skeleta nedostajalo je manje od pola boda da bi se našli među pohvaljenima. To je izvrstan rezultat, čestitamo i vjerujemo da će se sljedeće godine i oni naći u 10% najuspješnijih.

U kategoriji MegaDabar za učenike 7. i 8. razreda u 10 % najboljih našlo se čak 5 učenika naše škole.

To su David Julian Gavranić (8. razred) s osvojenih 8 bodova, Tomislav Čurković (7. razred), Vito Melhior Kunac (7. razred), Marin Milat (8. razred) i Kata Silić (8. razred) koji su osvojili 7 bodova. U ovoj kategoriji učeniku Mariju Novakoviću nedostajalo je svega 0,13 bodova da bi se našao među pohvaljenima.

Ponosni smo na rezultate naših učenika, čestitke svim učenicima koji su prihvatili izazov neovisno o broju bodova koji su ostvarili. Svaki od njih važan je dio Dabrosvijeta - svijeta koji zajedno gradimo.


Osnovna škola Petra Kanavelića Korčula