2020-03-21 09:29:07

Fotografski natječaj: I zato ti, more, hvala

Dragi učenici,

Nalazimo u neobičnim okolnostima i baš zato moramo pokazati kako naša kreativnost ne poznaje prepreke i granice. Da smo ovih dana u školi, pozdravili bismo proljeće, obilježili Dan voda (s morem u glavnoj ulozi), organizirali Šparogijadu… Nedostaje nam naša običnost. Popravimo to jednim malim projektnim zadatkom.

Naime, zdravstvene mjere nam zabranjuju okupljanje i druženje, ali izlazak na svježi zrak uz držanje socijalne distance od dva metra važan je za fizičko i mentalno zdravlje. To znači, da se možemo prošetati sami ili s nekim iz kućanstva, ali da moramo čuvati svoj osobni prostor i nikome se ne približavati.

Svi smo ponosni na naše plavo more, najveću vodu našeg zavičaja. Pokažimo to svojim fotografijama s morem u glavnoj ulozi... jer kad staviš prst u more, povezan si s cijelim svijetom...

Predlažemo krajolike s morem, selfije i figure na obali mora. Mi smo samo potpis i trag u vremenu… 

U foto natječaju mogu sudjelovati svi učenici od prvog do osmog razreda, fotografije šaljite do 1. travnja 2020. na os.pkanavelica@gmail.com (za prvi put, prihvaćamo sve formate i veličine fotografija😉). Najbolje fotografije bit će objavljene i nagrađene.

Luči Farac, koordinatorica natječaja


Osnovna škola Petra Kanavelića Korčula