preskoči na sadržaj

Osnovna škola Petra Kanavelića Korčula

Login

Školski jelovnik

« Prosinac 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Vremenska prognoza

 

Iz povijesti škole...

Početnički solfeggio glazbene škole s profesoricom Tihanom Penjak na Kostimiranom koncertu 2008. g. 

(pogledaj album starih fotografija)

Jelovnik

Kad zvoni?

Kad vozi bus?

Koliko vremena dnevno provodim za računalom?




 

Brojač posjeta
Ispis statistike od 17. 5. 2010.

Ukupno: 2615972
Ovaj mjesec: 6853
Ovaj tjedan: 584
Danas: 80

Javite nam se!

Imate sliku, komentar, kritiku, pohvalu... Sudjelujte u stvaranju stranica, javite se!

claudia.tarle@gmail.com

Novosti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan kruha - Dani zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Claudia Tarle, 23. 10. 2010.

Što se sve može od mašte i tijesta mogli ste vidjeti na izložbi kruha i plodova zemlje koju su u četvrtak na Spomeniku u centru grada priredili učenici naše škole kako bi počastili svoje sugrađane i obilježili još jedne Dane kruha (foto-galerija).

Ugodno iznenađeni građani i posjetitelji Korčule mogli su vidjeti obilje raznovrsnih pekarskih proizvoda izloženih u košaricama između plodova jeseni, ukrašene suhim smokvama, grožđem, mindolima, rogačima, šipcima, jabučicama, žižulama..

Ova eko-etno izložba već je postala tradicija u našoj školi. Svaki nas put iznova oduševljava svojim mirisima, svojim bojama i okusima.

Zabavili smo se uz prigodni program, zahvalili pekarima, a u ime škole svih nas je pozdravio ravnatelj Berislav Ćurković. Na svoj ljepoti koja nas okružuje zahvalila se gđa. Stanka Kraljević u ime TZ. 

Kruh je blagoslovio pater Anto Bobaš i potaknuo nas da se zamislimo nad simbolikom kruha i svega što jedemo, bez čega ne bismo mogli a zemlja nam nesebično daje.

A jesmo li mi tako dobri prema zemlji?

Claudia Tarle






[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju