« Prosinac 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Početnički solfeggio glazbene škole s profesoricom Tihanom Penjak na Kostimiranom koncertu 2008. g.
(pogledaj album starih fotografija)
Imate sliku, komentar, kritiku, pohvalu... Sudjelujte u stvaranju stranica, javite se!
Preko sata razrednika s učiteljicom smo radili Bakin kolač od jabuka. Ideju smo dobili jer nam je u razredu ostalo mnogo jabuka od voćne srijede.
Ako kući poželite napraviti ovaj kolač evo vam recepta.
Sastojci: 4 jaja, 1 šalica šećera, 1 šalica ulja, 1 prašak za pecivo, 2 vanilin šećera, šaka grožđica, 5 jabuka, cimet.
Postupak: Izmuti 4 cijela jaja sa šalicom šećera, zatim dodaj šalicu ulja i nastavi mutiti. Prosij dvije šalice brašna i jedan prašak za pecivo i to dodaj smjesi od jaja. Oguli pet jabuka i nasjeckaj ih na male kockice. Dodaj žlicu cimeta, dva vanilin šećera i šaku grožđica. Sve dobro promiješaj. Smjesu ulij u namašteni i pobrašnjeni kalup. Peci na 180°C, 45 minuta. Pogledajte fotogaleriju i dobar tek!
Ana Franić i Vlora Gaxherri, 4.b